El FIFA 18: un nou joc de PlayStation

El FIFA 18 és un joc de PlayStation que ha sortit nou el 29/9/2017; és un joc que s'assembla al futbol de la vida real; el que era abans el FIFA 17 l'han convertit en FIFA 18.
En aquesta nova versió, hi ha més treball enfocat, bons gràfics, els jugadors tenen més vida, els colors estan més aconseguits i el nivell de definició és superior. Això suposa un pas endavant molt important, si ho comparem amb el que FIFA 17 ens podia oferir.
El FIFA 18 comptarà amb un nou sistema de moviment. Gràcies a ell, les transicions han millorat de forma notable per guanyar en fluïdesa. Els moviments dels jugadors són més naturals i hi ha una personalització dels moviments més característics dels futbolistes. El repte és aconseguir que cada jugador es vegi diferent de l'altre.
 
Característiques:
-Major velocitat de resposta per a totes les accions.
-Més fluïdesa en el joc i en els moviments.
-Fer que es vegi el caràcter explosiu de les accions en tota la seva intensitat.
-Personalització tant en els jugadors com en els estadis.
-Es busca que l'usuari experimenti una immersió emocional en el joc.

Hi ha sis arquetips de jugador basant-se la seva alçada i la seva corpulència, que tenen les seves característiques diferenciades. Els futbolistes que són més alts no corren igual que els que són més baixos, ni tampoc les conduccions o els regats són iguals i depenen de l'habilitat que tinguin. El driblatge i el regat també han millorat.

Ivan i Mahamadou 3r

Comentaris

Entrades populars